Biography

Von Visser

Sinds ik in 2005 op Academie Renshof meer leerde van olieverf aan de hand van detechniek van oude meesters in het Realisme, ben ik hoofdzakelijk op dat materiaal overgestapt. Dit gaf mij de mogelijkheid om mijn gevoel op paneel en doek over te brengen.

Momenteel is Frankrijk een grote inspiratiebron en dat zie je ook terug in mijn werken. De Cote D’Azur, de Provence met landschappen vol bloemen of taferelen op het marktplein maar ook het gele land metde weidse vergezichten en velden vol wuivend graan, geven me de ruimte om wat ik onderweg zie uiteindelijk vanuit de verbeelding, vanuit mijn hart over te brengen in een impressionistische stijl.

 

Wat me vooral drijft is de wens om bij al dat contrast in de wereld, wat ook in mijn complementair kleurgebruik zit, toch steeds het positieve en blije vast te leggen en de samenhorigheid en liefde tussen mensen. Ik probeer dat gevoel over te brengen in mijn schilderijen.

Naast mijn autonome werk schilder ik ook in opdracht.


"Landschappen, luchten, gezelligheid, portretten, liefde en ga zo maar door. Dit zijn onderwerpen die ik graag in me werken terug laat komen."

Von Visser